Klubben

Himmelev Veddelev Idrætsforening (HVI) er en håndbold klub som er placeret i udkant af Roskilde, vi har hjemmebane i Himmelev Hallen. Men bruger også Trekroner hallen til at træne og spille kampe i.  I HVI handler det om at der skal være plads til alle og det skal være sjovt at gå til håndbold. Vi har hold i alderen 3 år – 14 år på ungdomssiden, på senior siden har vi plads hold i 3. division og kvalifikations rækken på herresiden og på dame siden har vi kvalifikations række og et hold i serie 2.  Vi har også 2 Old hold, et old boys og et old girls. Begge disse hold spiller i elite rækken.

Vi er i gang med et forløb omkring Klub building, hvordan vi gøre vores klub bedre. Vi afholder info møde d. 30/8 kl. 13 i hallen. Du kan tilmelde dig på nedenstående.