Indmeldelse

I HVI Himmelev Håndbold bruger alle hold holdsport til at informere forældre og spillere omkring aktiviteter om holdet. Vi bruger også holdsport til at invitere til ture og betale kontingent. Det er derfor meget vigtigt at du/I bliver oprettet på holdsport, så I kan få informartioner omkring det interessante hold. På denne side er det muligt at tilmelde sig et hold, ved at oprette sig her bliver du automatisk oprettet på holdsport. Når du opretter dig på holdsport, vil du automatisk komme på en venteliste, det er du indtil en træner eller bestyrelsesmedlem har godkendt dig. Der plejer ikke at gå mere end 24 timer. Ventelisten har ikke noget at gøre med om der en venteliste til holdet. Når du blevet oprettet på holdsport går der 2 uger før der bliver sendt en kontingentopkrævning.

Kontingent I HVI er:

Tumlinge/Mini: 400 kr. pr. halv år.

U8/9: 600 kr pr. halv år.

U11 og U13: 700 kr pr. halv år.

U15: 750 kr pr. halv år.

U17 og U19: 800 kr pr. halv år.

Senior: 900 kr pr. halv år.

Old: 700 kr pr. halv år.

HåndboldFitness: 400 kr pr. halv år.

Støttemedlemsskab: 500 årligt – bliver betalt en gang om året.

Hvis en spiller bo mere end 25 km fra hallen, er prisen 50% af prisen i årgangen.